Over ons

Het team van CompareTuinen.nl bestaat uit een mix van professionals en passievolle hobbyisten op het gebied van tuinieren. Wij brengen graag onze tijd door in de tuin met vrienden en familie onder het genot van een hapje en drankje.

Daarvoor willen we natuurlijk wel de ideale omgeving creëren en dit bereiken we door prachtige bloemen te planten en mooie constructies te plaatsen. Zo zorgen we voor een verwelkomende sfeer in onze tuinen.

Frame

Missie & Visie

Door onze DIY-mentaliteit, hebben we onderzoek gedaan naar de beste producten voor tuinen en tuinieren die er op de markt te vinden zijn. Deze producten worden als beste aangewezen, omdat we ze baseren op reviews van consumenten die het product al uitgeprobeerd hebben. Zij zijn immers de ervaringsdeskundigen.

Hierdoor onderscheiden we onszelf van andere sites, omdat wij de consument zelf aan het woord laten. Daarnaast bestaat ons team uit professionals die uiteindelijk hun vakkundig licht laten schijnen over de gereviewde producten. Op deze manier helpen we elkaar en zijn we niet onnodig geld kwijt aan het inhuren van een hovenier.